Något för alla smaker

Kongahälla Food Hall har en helt egen plats i vårt center. På plan 2 finner du 6 härliga restauranger som erbjuder olika typer av mat  och smakupplevelse. Där kan alla välja vad man är sugen på just nu och ändå sitta och umgås tillsammans.

Vi har generösa öppettider; 11-19  söndag till torsdag samt 11-20 fredag och lördag. Här erbjuder vi möjlighet till en härlig middag efter shoppingturen eller en trevlig kväll i glada vänners lag.

Välkommen till Kongahälla Food Hall!

Food Hall i Kongahälla Center i Kungälv

 

Vi har fler härliga café och restauranger här i Kongahälla Center som såklart stärker upp vårt totala utbud av matglädje.  Du hittar dem snabbast om du söker bland vårt breda butiksutbud.

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.