Kontakta oss

Är det något du undrar över?

Låt oss höra dina åsikter eller idéer genom att ringa till oss, maila eller fyll i formuläret nedan.

Besöksadress:
Älvebacken 1
442 48 Kungälv

 

Postadress:
Älvebacken 23
442 48 Kungälv

Ring oss
under våra öppettider
Fredag 11-18 och  lördag  11-16
0303-146 60

Centrumledningen

Olle Balheden
tf Centrumchef
Anton Knutsson
Marknadsansvarig
Joanna Nilsson
Food & Beverageansvarig
Servicecenter

0303-146 60
Fredag 11-18 och lördag 11-16

Eventyta

Knyt kontakten med tusentals gäster i Kongahälla Center. Informera, marknadsför och sälj dina produkter och tjänster. Vi söker efter företag och organisationer som vill bli en del av vårt fina center under en tillfällig period för att förhöja upplevelsen och komplettera utbudet till våra gäster.

Hos oss kan man skapa en Pop-up event för lansera en produkt, stärka ditt varumärke, marknadsundersökning, expandera genom att attrahera nya kunder.

Kontakta oss

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.