Kongahälla Konferens | Kongahälla Center
Kongahälla Konferens lobby

Ta ert möte till nästa nivå

Är du trött på oinspirerade konferensytor och söker något alldeles extra? Då ska du läsa vidare!

Kongahälla Konferens är som skräddarsytt för att lyfta ditt nästa möte till nya höjder. Med våra moderna konferensrum är vi övertygade om att vi kommer möta dina behov och överträffa alla förväntningar.

Här är tre anledningar till varför du ska välja att lägga ditt möte hos oss:

Vårt smidiga läge
Slipp köerna, parkeringspusslet och byggkaoset i Göteborg! Med vår optimala placering längs E6an kan era gäster och kollegor ta sig snabbt och enkelt till oss, oavsett var de kommer ifrån.

Senaste tekniken
Ni ska få möjlighet att helt fokusera på er agenda. Därför är våra konferensrum utrustade med toppmodern teknik och snabb uppkoppling för att se till att allt flyter på som planerat.

Här finns (nästan) allt
När mötet är över finns det möjlighet för ärenden, shopping och träning. Behöver ni fylla på med energi så väntar flera restauranger i vår Food Hall på er. Dessutom står flera hyresgäster redo att förse er med catering under mötet. Smidigare kan det inte bli!

Oavsett om du planerar en konferens över flera dagar, en kortare workshop eller ett viktigt styrelsemöte, så kan du hos oss göra din konferens till det lilla extra. Boka redan idag och betala enkelt med länken nedan:

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på info@kongahallacenter.se
Adress: Älvebacken 23, i Kongahälla Center

 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.