Food Hall

Sushi Yama

Hos Sushi Yama i Kongahälla Center i Kungälv kan du njuta av det japanska köket och välja mellan allt från välsmakande sushi, yakiniku, yakitori till populära Poké Yama.

Hos Sushi Yama i Kongahälla Center i Kungälv hittar du mat för alla tillfällen i livet, för dig som är gravid, för de allra minsta, heta och milda rätter men allt med samma höga kvalitet.

När Sushi Yama slog upp dörrarna för första gången 2008 så var det med målet att ändra på snabbmatssfären och förse Sverige med sushi av hög kvalitet i en fräsch och tilltalande miljö.

Välkommen till Sushi Yama i Kongahälla Center i Kungälv!

Öppettider
Måndag-lördag 11-20
Söndag 11-18

Sushi Yama i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om Sushi Yama

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.