fbpx

Adress

Kongahälla Center, Älvebacken 1, 442 48 Kungälv

Här hittar du oss

Kongahälla Center är Västsveriges största köpcentrumsatsning på över 10 år och är beläget utmed E6, 2 mil norr om centrala Göteborgs, 18 minuter med bil och 17 minuter med buss.

Med bilen

Om du kommer via E6 söderifrån är det avfart 86 mot Marstrand och Kungälv C som är bästa anslutningen. Från norr är det avfart 86 mot Marstrand och Kungälv C som ansluter direkt till Kongahälla Center. Följ därefter skyltning mot Kongahälla Center.

Parkering

Kongahälla Center erbjuder 1 200 parkeringsplatser med 3 timmars gratis parkering per dag.

Parkering finns i parkeringshuset Palissaden, markparkeringen vid norrsidan samt i vårt  parkeringsgarage. Parkeringarna är öppna varje dag 07.00-23.00.

  • Efter den fria parkeringen är avgiften 15 kr/påbörjad halvtimme.
  • Maxpris är 150 kr/dag.

Här hittar du mer utförlig information om hur Autopay fungerar

Elbilsladdare

Kongahälla Center erbjuder 11st parkeringsplatser i garaget med möjlighet att ladda sin elbil kostnadsfritt.

Observera att du behöver ha med dig egen laddkabel.

Med buss

Kungälvs resecentrum ligger i direkt anslutning till Kongahälla Center. Där har du en mängd olika bussförbindelser att välja mellan.
Kungälv resecentrum ligger nära E6 och är en stor knutpunkt för bussar med 10 hållplatslägen.

Till reseplaneraren >>

Med cykel

Cykelparkering finner du i anslutning till, och i garaget under centret finns väderskyddade cykelparkeringar och de som bor i närområdet kan enkelt ta sig hit både gåendes och cyklandes.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.