Food Hall

Zócalo

Vi på Zocalo i Kongahälla Center i Kungälv kallar vår mat för Fresh Happy Mex – mexikansk mat lagad från grunden med noggrant utvalda råvaror.

Inspirerad av taqueriorna i det mexikanska kvarteret Mission District i San Francisco, ett område där det traditionella mexikanska köket möter den fräscha kaliforniska matkulturen.

Välj något från grillen, upptäck våra olika burritos, njut av vår goda tacos eller sallader.

Välkommen till Zocalo i Kongahälla Center i Kungälv och upplev hälsosam, näringsrik och välsmakande snabbmat till bra priser!

Öppettider
Söndag-torsdag 11-19
Fredag-lördag 11-20
Kontakt
0723-204151
Hemsida

Zócalo i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om Zócalo

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.