Om Kongahälla Center | Kongahälla Center

Välkommen till Kongahälla Center. Kungälvs nya köpcenter med närmare 100 hyresgäster i en modern atmosfär.

Kongahälla Center är ett regionalt köpcentrum i centrala Kungälv med plats för 100 butiker, verksamheter och service. Byggandet av Kongahälla Center är den största satsningen på handel i Göteborgsområdet på över 10 år och omfattar ca 40 000 kvm. Starten av byggnationen påbörjades under sommaren 2016 och den 28 mars 2019 stod det färdigt för öppning.

Shopping

Här hittar du det du vill ha. Vi har dessutom gjort det enkelt för dig genom att samla olika typer av butiker inom samma kategori på ett ställe. Det betyder att om du ska shoppa dagligvaror så hittar du Coop och Systembolaget bredvid varandra, men också fisken, blommorna, brödet, hälsokosten och apoteket. På samma sätt har vi samlat heminredning och teknik, sport och fritid. På plan två har vi mode och accessoarer tillsammans med frisörer och saker du behöver köpa i farten.

Caféer & restauranger

På ingen annan plats i Västsverige hittar du så många olika alternativ till att äta och dricka som hos oss. Oavsett om du ska köpa fika till frukosten, äta lunch med arbetskamraterna eller njuta av en kväll med vännerna så har vi gott om läckra alternativ. I vår Food Hall finner du sex stycken restauranger med mat från världens hörn. Köp från olika restauranger och ät vid samma bord, eller ta med hem.

Kongahälla Hälsocenter

Ett nytt sätt att samla hälsoaktörer i ett sammanhang. Oavsett om du vill eller måste så är det hit du ska gå. Från vårt fantastiska gym Nordic Wellness till den speciella ögonkliniken i samarbete med våra optiker. Eller hela det breda utbudet från VG-regionen.

Mötesplatser

Ibland vill man bara träffa vänner, familj eller arbetskamrater. I Kongahälla Center finns det gott om mötesplatser. Med våra generösa ytor och inbjudande möblering är det perfekt att bara sitta ner och andas ut ett tag. Eller varför inte sitta i vår gradängtrappa och se på en modevisning, lyssna på en trubadur i vår Food Hall eller koppla av en stund.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.