Service i Kongahälla Center

Service i Kongahälla Center i Kungälv

Vi tycker att personlig service är viktigt och därför öppnar vi Kongahälla Servicecenter som du hittar i nära anslutning till entré 1 (mitt emot Kungälvs resecentrum).

Här kan du få hjälp med allt från information om öppettider och att hitta rätt i centret till att köpa presentkort och få hjälp med att ladda ner vår app ”Kongahälla Friends”. Kongahälla Servicecenter är också stöd för andra verksamheter i centret – inte minst Kongahälla Hälsocenter med gym, vård och hälsa.

Kongahälla Servicecenter är bemannat av Kungälvs Handbollsklubb som vi har ett nära samarbete med. Förutom att de kommer att ta hand om vårt Servicecenter så kommer de också att vara en viktig del i vår invigning och framtida event.

Kongahälla Servicecenter är bemannat under centrets ordinarie öppettider.

Välkomna in och säg hej!

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.