Butik

Kicks

Med kunskap om, och kärlek till alla skönhetsintresserade kvinnor och män erbjuder Kicks i Kongahälla Center i Kungälv med hjärta och hjärna marknadens bästa vägledning och inspiration till de främsta valen inom skönhet.

Hos Kicks i Kongahälla Center i Kungälv arbetar skönhetsexperter, utbildade makeupartister och hudterapeuter för att du ska få den bästa servicen och upplevelsen.

Kicks är Nordens ledande kosmetikkedja med ett brett sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård.

Välkommen till Kicks i Kongahälla Center i Kungälv!

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid
Hemsida

Kicks i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om Kicks

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.