Butik

H&M

H&M i Kongahälla Center i Kungälv har omfattande kollektioner som är varierande för kvinnor, män, tonåringar och barn.

Sortimentet inkluderar allt från glittriga galaplagg och exklusiva designersamarbeten till yogakläder i funktionsmaterial och basic vardagsplagg som inspirerar modefans världen över att hitta sin personliga stil.

Kvalitet är ett centralt ämne när vi jobbar från idé till färdig produkt och vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar.

H&M Home erbjuder ett stort urval av heminredning och dekorationer av högsta kvalitet. Hitta rätt inredning till ditt hem online eller i butik.

Välkommen till H & M i Kongahälla Center i Kungälv!

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid
Kontakt
033-14 00 00
Hemsida

H&M i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om H&M

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.