Butik

Normal

Normal är en butik som säljer helt normala varor till onormala billiga priser.

Hos Normal i Kongahälla Center i Kungälv hittar du märkesvaror inom hårvård, hudvård, smink och allt möjligt till hushållet – vi har även godis, snacks och allt det du behöver till resan.

Normal i Kongahälla Center i Kungälv får hela tiden hem nya och spännande varor som kompletterar vårt fasta sortiment. Det gör det extra roligt att gå på upptäcktsfärd hos oss, om och om igen.

Välkommen till Normal i Kongahälla Center i Kungälv.

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid
Kontakt
0721-48 75 21
Hemsida

Normal i Kongahälla Center i Kungälv

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.