Butik

Rituals

Rituals i Kongahälla Center i Kungälv hjälper dig att sakta ned.

Med unik kombination av hudvård, kroppsprodukter, make-up och hemartiklar blandar Rituals i Kongahälla Center i Kungälv modern teknologi med traditionella ritualer från Fjärran Östern. Resultatet är exklusiva och prisvärda produkter som förvandlar dina dagliga rutiner till mer meningsfulla ritualer.

Shopping hos Rituals bjuder inte bara på härliga produkter utan även en skönt avkopplande stund. Rituals handlar inte om att se bra ut. Det handlar om att må bra.

Välkommen in till oss på Rituals!

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid
Kontakt
0303-211900
Hemsida

Rituals i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om Rituals

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.