Butik

Pondus

På Pondus i Kongahälla Center i Kungälv hittar du ett noga utvalt sortiment för både dam och herr, allt från de starkaste modevarumärkena på marknaden till mindre kollektioner.

Vi är ständigt på jakt efter att förnya och anpassa vårt utbud utifrån dina önskemål och rådande trender. Här hittar du allt från skor, kläder och accessoarer till väskor och inredningsdetaljer.

Välkommen till Pondus i Kongahälla Center i Kungälv – hos oss gör du alltid ett stilsäkert köp!

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid
Hemsida

Pondus i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om Pondus

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.