Butik

Coop

På Coop i Kongahälla Center i Kungälv storhandlar och bunkrar du till riktigt bra pris, för hela veckan eller ännu längre.

Den goda maten står självklart i fokus, men vi erbjuder också ett stort utbud av produkter för hemmet, barnen och familjen.

Kombinationen mellan matglädje, prisvärda varor och ett hållbart och attraktivt sortiment gör Coop i Kongahälla Center i Kungälv till det självklara valet i matsverige!

Välkommen till Sveriges grönaste matkedja!

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid
Kontakt
010-742 00 00
Hemsida

Coop i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om Coop

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.