Butik

Apoteket

Apotekets vision är ett liv i hälsa. En god hälsa är grunden för att uppnå viktiga mål i livet.

Hos Apoteket i Kongahälla Center i Kungälv kan du hämta ut ditt recept, få hjälp att hitta rätt medicin i förkylningstider, hitta en ny hudvårdsrutin eller få tips och råd av våra kunniga medarbetare i någon helt annan fråga.

Vi på Apoteket ställer mycket höga krav på de produkter vi säljer för att du ska kunna känna dig trygg med det du handlar hos oss på Apoteket. Du ska kunna vara säker på att de produkter du handlar är av bästa möjliga kvalitet, inte påverkar miljön mer än nödvändigt och är producerade på ett etiskt försvarbart sätt.

Välkommen till Apoteket i Kongahälla Center i Kungälv!

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid
Kontakt
0771-450450
Hemsida

Apoteket i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om Apoteket

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.