VABruari – vi ger lindring och uppmuntran

11 mar 2020
Nyhet

Vad kan underlätta förkylda och trista dagar i februari och mars då många av oss är hemma tillsammans med våra sjuka barn. När man har suttit eller legat framför TV´n i timmar och känner att man behöver hitta på något annat att göra. Eller om näsan rinner och det känns som om ingenting hjälper och att det är svårt att komma ifrån och handla middagsmat.

Med Kongahälla Friends får du nu möjlighet att kunna fixat allt detta ändå. Vi kan hjälpa till att uppmuntra er med inspiration till mys, gemenskap, tröst, lindring och hjälp så ni kan vara tillsammans och se till att hela familjen snart är på benen igen.

Nu får du under de kommande veckorna bra VABtips om hur du kan mysa, leka, lindra och fixa middagen utan att behöva anstränga dig särskilt mycket. Du kan också bli en av dem som kan få detta helt gratis. Men som med så mycket annat, så är det Först till kvarn som gäller.

Se till att du tillåter pushnotiser i appen och håll koll på vad som kommer.

 

Aktuellt

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.