Butik

Akademibokhandeln

Akademibokhandeln i Kongahälla Center i Kungälv har ett brett och väl sammansatt sortiment av böcker, pappers- och kontorsvaror.

Här kan du få lästips och inspiration, besöka författarsamtal och signeringar, ta med barnen på sagostund och hämta ut välförtjänta Läsborgarmärken.

Akademibokhandeln är Sveriges ledande bokhandelskedja med 100 butiker över hela landet.

Välkommen till Akademibokhandeln i Kongahälla Center i Kungälv för personlig service med tips och idéer som bidrar till att det blir enkelt och roligt att hitta och handla hos oss!

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid
Kontakt
0303-207660

Akademibokhandeln i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om Akademibokhandeln

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.