Presentkort

Service

Presentkort är bästa lösningen på en bra present.

Med Kongahällas presentkort som gäller i anslutna butiker kan du ge en värdefylld gåva till någon du tycker om. Presentkortet kan köpas i någon av våra två presentkortskiosker eller i vårt bemannade Servicecenter på plan två. När du köper presentkort finns ett fint konvolut du kan ta med. Om du vill göra din gåva ännu mer värdefylld kan du köpa till vår exklusiva presentkortsbox.

Köp Kongahälla Centers presentkort i någon av våra automater på plan 1 vid entré 4 eller i anslutning till vår Servicecenter på plan 2 vid entré 1.

Presentkortet gäller i alla butiker på Kongahälla Center.

Gäller inte hos Folktandvården, Närhälsan, Systembolaget samt Ögonmottagningen.

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.