Butik

Systembolaget

Systembolagets löfte till dig;  Du ska alltid känna dig välkommen. Du ska alltid kunna lära dig något hos oss. Du ska alltid kunna lita på att vi säljer med ansvar.

Systembolaget i Kongahälla Center i Kungälv bidrar med en hög kunskap, både när det gäller mat och dryck, men även om alkoholens påverkan på hälsan. Här finner du ett brett sortiment av öl, vin och sprit men även många alkoholfria alternativ. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol.

Välkommen in till oss och vår kunniga personal på Systembolaget i Kongahälla Center i Kungälv.

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid
Kontakt
0303-101 76

Systembolaget i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om Systembolaget

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.