Butik

Smycka

Vi på Smycka i Kongahälla Center i Kungälv älskar smycken och har en gedigen kunskap. När du handlar hos oss vill vi att känslan av omtanke ska finnas kvar långt efter det att du har lämnat vår Smyckabutik.

Smycka  har som affärsidé att tillgodose våra kunder med välkända varumärken av smycken, klockor, förlovningsringar, vigselringar, juveler, pärlor och diamanter.

Välkommen till Smycka i Kongahälla Center i Kungälv!

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid
Kontakt
0303-10635
Hemsida

Smycka i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om Smycka

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.