Butik

Clas Ohlson

Clas Ohlson i Kongahälla Center i Kungälv hjälper dig att lösa vardagens praktiska problem med ett brett sortiment av prisvärda produkter inom fem produktområden: Bygg, el, multimedia, hem och fritid.

Hos Clas Ohlson i Kongahälla Center i Kungälv hittar du allt en hemmafixare kan tänkas behöva och vår hjälpsamma och kunniga personal finns på plats för att kunna ge dig goda råd.

Missionen är att hjälpa och inspirera människor att förbättra sin vardag genom att erbjuda smarta, enkla, praktiska lösningar till attraktiva priser.

Välkommen in!

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid
Kontakt
0303-390120

Clas Ohlson i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om Clas Ohlson

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.