Killar, här är höststilen | Kongahälla Center

Killar, här är höststilen

6 sep 2019
Inspiration

Är du den som kör på klassiska plagg med bra kvalitet som du kan använda länge? Men ändå vill höja modegraden lite och visa vem på kontoret det är som har koll? Så här uppdaterar du enkelt höstgarderoben, enligt Josephine Kling på Pondus.

Vi stämde möte med Josephine, som är butikschef på Pondus, för att prata om modebilden för herrar och få några konkreta tips på smarta investeringar i höstgarderoben. Pondus står för en stil som håller mer än en säsong men ändå är modern.
Kongahallacenter_pondus

– Det krävs inte så mycket för att uppdatera stilen så att det känns som att du har en helt ny garderob, även om det bara är några få plagg och accessoarer som är nya, tipsar Josephine.

Här är hennes hetaste tips för en uppdaterad höstlook 2019.

Mismatch

Många som jobbar på kontor kör blå och vita skjortor. Du kan bättre än så! I höst är paisley och andra lite galnare mönster hett. Josephine rekommenderar att gå all-in om du tar steget mot mönster.
– Att kombinera med en rolig näsduk i kavajfickan ger det lilla extra. Och då tycker jag definitivt att mönstren ska mismatcha.

Manchester

Manchester är tyget nummer ett i höst. Det är jättestort på både byxor och skjortor och finns i murriga färger som burgundy, militärgrönt och brunt. Manchester behöver inte vara ett tjockt, robust tyg. Det finns i mjuka kvaliteter och med tunnare struktur, så kallad mini-manchester.
– Det är snyggt att mixa material. Tänk en manchesterskjorta och ett par byxor utan struktur, säger Josephine.

Dressade byxor

Dressade byxor lyfter verkligen en hel outfit och nyckeln är förstås att de sitter bra. På Pondus finns det många varianter att prova i höst. Den “croppade” modellen med lite kortare ben gör stilen ännu mer trendig. Stoppa in manchesterskjortan i de dressade byxorna och du har just höjt modenivån ordentligt.

Oljerock från Barbour

Höstens färger är murriga och passar perfekt ihop med en brun-ish oljerock från Barbour. Den passar också perfekt med vädret på västkusten.
– Den ruffigare oljerocken är såå snygg att ha över kostymen på väg till och från jobbet. Det är höstens bästa jacka enligt mig, säger Josephine.
På frågan om Pondus erbjuder personal shopping och moderådgivning svarar Josephine:
– Det försöker vi ge till alla våra kunder.

Välkommen till Kongahälla Center för att prova höstens mode.

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.