Hitta din nya hobby hos oss! | Kongahälla Center

Älskar du yoga och bakning? Eller trivs du bäst i löpspåret eller hemma med en god bok? Oavsett vad ditt hjärta klappar för kan du hitta din nya hobby hos oss. Kom in och inspireras till en helt ny aktivitet som är 100% du.

 

Under v7 har vi dessutom huset fullt av aktiviteter! Kom och prova skidskytte eller utmana varandra i fotbollsspel. Se mer info nedan:

Spelrum

Mellan den 15 till 18 februari kl 12-17 är vårt spelrum öppet! Här kan du lira airhockey, fotbollsspel och nattduellen.

 

När: 15-18 februari kl 12-17
Var: plan 1, i lokalen mitt emot Coop

Tävla om presentkort och poster!

Älskar du att paddla kanot och shoppa (kanotshopping)? Eller trivs du bäst i svampskogen och på en basketplan (svampplocknings-basket)? Kombinera två av dina favoritaktiviteter, så kan du vinna ett presentkort som hjälper dig att komma igång med din nya hobby. 

 

Tävla HÄR!

Pröva skidskytte

Vill du känna dig som Elvira Öberg eller Sebastian Samuelsson? Kom och prova skidskytte* med Skidome!
*med optiska skidskyttegevär som skapar den rätta känslan

 

När: 15 februari kl 15.45-17.45. OBS! Ny tid.
Var: på plan 2, mitthuset, mellan Smycka och Guldfynd.

 

Skidome är inomhusskidhallen för alla! Vi erbjuder längdskidåkning för dig, ung som gammal, nybörjare som elitåkare. I Skidome kan du träna du på egen hand, med vänner, boka privatlektion eller delta i någon av våra kurser och event. Här arrangeras även b.la. skidtävlingar, företagsevent, svensexor/möhippor och medlemsevent året runt. Vi erbjuder aktiviteter framförallt på snö, på barmark runtom området på arenan men även föreläsningar i arenans konferenssalar.

 

 

Aktivera mera med Team Sportia

Team Sportia vill inspirera till mer rörelse, aktivitet och gemenskap och därför får du möjlighet att prova en ny sport eller aktivitet varje dag! Kanske hittar du just den aktiviteten du brinner för. Dessutom kan du vara med i en utlottning och vinna fina priser.

 

När: den 12-18 februari kl 12-15
Var: utanför Team Sportia på plan 1

Öppet Hus hos Nordic Wellness

Alla har rätt till ett riktigt bra gym – oavsett vem du är, var du bor eller varför du tränar. Under sportlovsveckan har Nordic Wellness Kongahälla öppet hus. Ta med en vän och testa att träna!

 

När: sportlovsveckan
Var: plan 3, hos Nordic Wellness

Upplev O’Learys!

Välkommen in till O’Learys som erbjuder en eatertainment-upplevelse i världsklass laddat med sportglädje och god mat & dryck. Bowlingbanor står redo, utmana familjen i shufflebord eller ta en omgång i modern dart!

 

All info hittar du här

 

 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.