fbpx

100% Halloween.
No tricks.
Just treats.

Varsågod. Plocka godbitarna ur pumpatårtan.

Vad sägs om en lagom läskig halloweenlabyrint för de små? Eller tävla om 5 000 kr i Gissa-vad-pumpan-väger på plan 2? Eller vinn en lyxig övernattning på Marstrands Havshotell inklusive shoppingupplevelse värd 9 200 kr – här på sajten? Det, och mycket mer händer på Kongahälla Center under halloween 2020.

Häng med!

Lagom kusligt för de små

Gastar och demoner. Spöken och effekter. Halloween-labyrinten väntar på alla modiga småhjältar. Det är lagom läskigt, lagom kusligt och en väldigt kul uppvärmning inför halloweenfirandet! För 3-12 år. Små barn ska gå i sällskap med en vuxen.

Halloween-labyrinten hittar du på plan 2, vid MQ.

Öppettider
mån-tors 13-18
fre 12-19
lör-sön 11-17
(Gäller 16/10-1/11)

Marstrands Havshotell

Tävla om en riktig lyxtreat!

Shoppingupplevelse på Kongahälla Center + lyxig övernattning på Marstrands Havshotell – värde 9 200 kr!

 

Japp, du och en vän är värda en treat, eller hur? Ni börjar dagen med att shoppa loss, kanske unnar er en lunch och fikar för ert presentkort värt 5 000 kr på Kongahälla Center. Sedan tar ni er till Marstrand Havshotell där ni checkar in på ert Havsvidd De Luxe-rum följt av en SPA-behandling, 3-rätters middag och frukost morgonen därpå.

 

Saweeet!

Har du bästa halloween-outfiten?

Tävla om 2000 kr!

Klä ut dig i din bästa halloween-outfit, ta en bild framför vår fotovägg,  lägg ut på insta och tävla om 2000 kr i presentkort. Se fullständiga tävlingsvillkor på plats.

Välkommen till plan 2, mellan Klockmaster och Guldfynd.

Vad väger pumpan? Närmast gissning vinner 5 000 kr!

En enorm pumpa. Din gissning och motivering. Du kan vinna presentkort på 5 000 kr. Välkommen till plan 2, mittemot Klockmaster, och lämna ditt bidrag.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.