Butik

Team Sportia

Vi på Team Sportia i Kongahälla Center i Kungälv vill hjälpa dig att lyckas med dina mål, vare sig du är elit eller motionär.

Vi på Team Sportia i Kongahälla Center i Kungälv vill hjälpa dig att lyckas med dina mål, vare sig du är elit eller motionär.

Vi har ett brett utbud av träningskläder, fotbollsskor, träningsskor och mycket annat som du kan tänkas behöva för en aktiv livsstil.

Hos Team Sportia i Kongahälla Center i Kungälv hittar du produkter för alla åldrar, årstider, tillfällen och sporter. Team Sportia är en av Sveriges ledande sportkedjor med 100 butiker runt om i Sverige.

Välkommen in!

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid
Kontakt
031-3765250

Team Sportia i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om Team Sportia

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.