Butik

Synoptik

Hos Synoptik i Kongahälla Center i Kungälv hittar du kvalitetsoptik som alla kan ha råd med. Vi har en mängd olika glasögon inom ett brett prisspann. Vi har såväl välkända varumärken som Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Gucci, Marc Jacobs, Oakley och Michael Kors, som egna prisvärda bågar.

Våra utbildade glasögonstylister hjälper dig att hitta bågar som passar just dig och våra kunniga legitimerade optiker tar hand om din ögonhälsa.

Välkommen till Synoptik i Kongahälla Center i Kungälv!

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid
Kontakt
0303-17459
Hemsida

Synoptik i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om Synoptik

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.