Välkommen in till Kongahälla Baby Lounge! | Kongahälla Center
Barn leker I baby loungen

Välkommen in till Kongahälla Baby Lounge!

1 jul 2024
Nyhet

Vi har öppnat en mysig baby lounge. Här kan du byta blöjor, amma i avgränsad miljö, värma medhavd mat och låta ditt barn göra av med det mesta av springet i benen. Passa på att besöka vår baby lounge och få en paus i dina ärenden.

Baby loungen har samma öppettider som butikerna, vardagar 10-19 och helger 10-18 (bortsett från avvikande tider, se öppettider). Lekytan är främst avsedd för barn mellan 2-6 år. Tänk på att området där det leks är skofritt, lämna dina skor i hyllan utanför.

Du hittar baby loungen på plan 2 mellan Evanette och Vero Moda.

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.