Guld i säkerhet! | Kongahälla Center
KC fick GULD i säkerhetscertifiering!

Guld i säkerhet!

19 maj 2024
Nyhet

Kongahälla Center uppnår GULD i den internationella säkerhet- och trygghetscertifieringen SHORE för handelsplatser. En certifiering utförd av SAFE Asset Group.

Att vara en trygg och säker plats för besökare samt all personal som arbetar i centret är av högsta prioritet. Genom att säkerhetscertifiera fastigheten säkerställer vi att centret förvaltas och drivs under ett ramverk av tydliga protokoll för säkerhet, trygghet och styrning. En oberoende granskning och genomlysning av hela verksamheten har gjorts utifrån hur fastighetsägaren arbetar med ett helhetsperspektiv inom bl.a. ledningssystem, riskhantering, myndighetskrav, fastighetssäkerhet, hyresgästernas och besökarnas säkerhet, krishantering samt kontinuitetsplanering.

Certifieringen är en bekräftelse på det arbete som läggs ner från Centrumledningen och dess samarbetspartners och vi är mycket stolta över detta resultat!

 

 

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.