Vi startar året med en andraplats! | Kongahälla Center

Vi startar året med en andraplats!

4 jan 2024
Nyhet

Vi är så glada och malliga! För vi har tagit ett steg upp på prispallen och knep en andraplats i undersökningen* över Sveriges nöjdaste hyresgäster🙌

Vi är mycket tacksamma över att våra hyresgäster uppskattar det arbete som läggs ner för att driva centret och att de trivs så väl i våra lokaler. Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa en så trivsam plats som möjligt för dig som besökare att njuta av.

*Fastighetsbarometern är CFI Group och Fastighetsägarna Sveriges årliga analys av svenska hyresgästers uppfattning om sin hyresvärd. Studien ger svar på hur hyresgästerna upplever lokalerna och servicen från fastighetsägaren och hur nöjd hyresgästen är totalt sett.

 

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.