Bronsplaceringen i Sveriges Nöjdaste hyresgäster | Kongahälla Center

Bronsplats🌟

17 okt 2022
Nyhet

Tjoho! Vi gjorde det igen – knep bronsplaceringen i undersökningen* över Sveriges Nöjdaste hyresgäster🌟 Och inte nog med det, vi hade dessutom den största ökningen i nöjdhet från föregående år bland topplaceringarna och låg en bra bit över snittet i branschen på samtliga punkter. 

Vi är riktigt glada och tacksamma över att våra hyresgäster uppskattar det arbete som läggs ner för att driva Storgöteborgs mest omtyckta köpcenter!

*Fastighetsbarometern är CFI Group och Fastighetsägarna Sveriges årliga analys av svenska hyresgästers uppfattning om sin hyresvärd. Studien ger svar på hur hyresgästen upplever lokalerna och servicen från fastighetsägaren och hur nöjd hyresgästen är totalt sett.

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.