Swedbank öppnar i Kongahälla Center | Kongahälla Center

Välkommen Swedbank!

11 feb 2022
Nyhet

 Swedbank fortsätter sin satsning på Kungälv och har nu flyttat in i nya lokaler i Kongahälla Center.

 För att möta utvecklingen och att underlätta kundens kontakt med banken väljs ett modernt och lättillgängligt bankkontor på 550 kvm med de senaste digitala lösningarna som underlättar både för bankens kunder och personal. 

– Visionen med Kongahälla Center är att vara navet i regionen där folk shoppar, tränar, jobbar och umgås. Swedbanks etablering innebär en ännu bekvämare vardag för våra besökare, säger centrumchef Anton Knutsson.

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.