Livemusik 29 oktober | Kongahälla Center

Livemusik 29 oktober

21 okt 2021
Event

AW + musik + du?
Vi tänker så här: DJ Hanna börjar med att värma upp. Säg från 16 och framåt. Du dyker upp, slår dig ned i vår Food Hall och tar något gott att dricka. Några av dina kollegor och kompisar ansluter också. Efter Hanna kommer Elie & Johan och kör livemusik. Du vet, sköna covers med sång och gitarr. ”Vad fasen, ska vi inte käka något, jag är hungrig1”. Klart att ni ska. I Food Hall finns sex restauranger att välja på, men ni äter vid samma bord. Ja, så tänker vi. Fredagen den 29 oktober alltså. Vi ses väl?

 

 

 

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.