Välkommen på event hos Rituals | Kongahälla Center

Välkommen på event hos Rituals, lördag 27 januari

22 jan 2024
Event

Detta vill du inte missa! På lördag ordnar Rituals en härlig dag i butiken:

Efter en lång och stressig december och en kall start på året så vill vi på Rituals Kongahalla Center bjuda in till ett event. Kom in till oss den 27e januari för ett avkopplande spa event. Vi kommer att erbjuda fri konsultation på vår naturliga ansiktsvård, en avkopplande stund i stolen där du får fritt testa våra ansiktsmasker eller en hel ansiktsritual för att se hur det passar just dig! Det kommer även finnas en lugn plats där vi avslutar besöket med en härlig Jing upplevelse. Jing är en av våra lugnande dofter som är inspirerad från Kina. En kombination av lavender och lotus kommer få dig att lämna butiken och redo för ett nytt 2024! 
Dessutom kommer specialerbjudanden att finnas på plats denna dag för våra kunder. Välkommen🌸

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.