Premiär för Barnklubben! | Kongahälla Center
Barnklubben är ett skojigt koncept för barn! På tisdag 27 februari är det sång- och sagostund från kl 11

Premiär för Barnklubben!

15 jan 2024
Nyhet

Barnklubben är ett gosigt och skojigt barnkoncept som fylls med olika aktiviteter för våra minsta besökare. Vi strävar efter att skapa en trygg och rolig miljö där barn och föräldrar kan dela minnesvärda stunder tillsammans.

Först ut och vid fyra tillfällen framåt bjuder Kungälvs Stadsbibliotek in till mysig sång- och sagostund för barn mellan 0-6 år och deras vuxna. Aktiviteten är gratis att delta i och det finns ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. När rummet är fullt och klockan slår 11.00 startar aktiviteten.

När: sista tisdagen varje månad (januari – april) kl. 11.00 (pågår i ca 30 min)
Var: rummet mellan Nikita och Dressmann på plan 2

 

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.