Barnfotografering inför jul | Kongahälla Center

Barnfotografering inför jul

12 dec 2023
Event

Kom in och fotas av professionella fotografer på plats i centret! Mellan den 14-18 december kl 10-18 finns Stylepixel by Klick Kids på plats hos oss för att föreviga dina minnen. Kompetenta fotografer står redo att locka fram det bästa hos varje barn. Perfekt julklapp till familj & vänner! Boka in din tid HÄR

Fotograferingen är kostnadsfri och utan köpkrav. Bilderna blir garanterat färdiga till jul om beställning görs så fort koden som du får efter fotograferingen anländer.

Stylepixel älskar bilder. Vi älskar att fotografera, framkalla och att inreda med bilder. Det är det perfekta sättet att berätta om vem man är och var man kommer ifrån. Bilder hjälper oss att bevara och skapa en känsla som vi vill förmedla. Om en bild säger mer än tusen ord, låt då bilden tala åt dig. Vi lovar att det blir en succé!

 

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.