Stand up 9 september | Kongahälla Center

Stand up 9 september

1 sep 2023
Event
Nu drar vi igång hösten med skratt & stand up! Kom till Kongahälla Centers Food Hall lördag 9 september kl. 18.00. Fri entré!

Robin Berglund Gjorde sin första soloturné förra året med föreställningen ”Kul å va här”. Han har varit med i ”Släng dig i brunnen” och han driver den väldigt populära podcasten ”Mina vänner-boken” samt skriver manus till satirprogrammet Svenska Nyheter (SVT). Robin är en mycket varm scenpersonlighet med snabba och smarta skämt som lockar publiken till många goa garv.

Erika Sjöwall. Underhållaren från Varberg, som med oskyldigt snuskig fantasi snubblat in på standupscenen. Humorn speglar den egna tillvaron som skild, medelålders kvinna med alldeles för många tankar i huvudet.

Filip Hjelmér. En vilsen Skåning i Göteborg och kanske Sveriges ”slackerkomiker” nummer 1. Han är gapig, han är bitterljuv och hans humor är träffsäker. Släpp in Filip i värmen och du kommer brista ut i goa garv när han berättar om sina vardagliga iakttagelser och upplevelser.

Kungälvsprofilen Kadir Meral är kvällens konferencier. Kadir uppträder på flera av landets största standupklubbar. På scen fångar Kadir publiken med sin charm och sin skarpa humor vart han än kommer.

Välkomna till Food Hall den 9 september!

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.