Stand up 14 oktober | Kongahälla Center

Stand up 14 oktober

29 sep 2023
Event

Vad är väl en höstkväll utan skratt & stand up?! Kom till Kongahälla Centers Food Hall lördag 14 oktober kl. 18.00. Fri entré! Som vanligt är det först till kvarn som gäller: Kom i tid, insläppet stänger när vi uppnått maxantal.

Zinat Pirzadeh. Hyllad ståuppkomiker som blandar högt och lågt, humor och allvar, bakis och burka. Med knivskarp blick och ännu vassare tunga levererar hon analyser, anekdoter och oneliners som har gjort henne till en av landets mest populära underhållare.

Tobias Jacobsson. Sedan flera år tillbaka är han en av de regelbundna artisterna på Norra Brunn och uppträder flitigt på landets främsta humorscener. Med sitt träffsäkra språk och sina sylvassa formuleringar är han en komiker att räkna med och som inte lämnar någon oberörd.

Johanna Samuelson. Komiker från Linköping som älskar potatis i alla dess former. Hon har en förkärlek för att komma med lösningar på problem. Om lösningarna är bra? Låt oss säga att det ligger i betraktarens öga… Hennes kvicktänkthet, humor och varma leende gör henne till ett proffs på scenen!

Tillbaka som kvällens konferencier har vi Martin Johansson som med bravur leder publiken igenom komiska toppar. Han är en uppskattad och erfaren komiker som far flitigt runt och uppträder på Sveriges scener och driver ståuppklubben ”Änna Go Standup”.

Vi ses i Kongahälla Food Hall den 14 oktober!

 

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.