Ny butik på plan 2! | Kongahälla Center

Ny butik på plan 2!

15 sep 2023
Nyhet

På onsdag den 20 september kl 10 slår dörrarna upp till vårt senaste tillskott på centret: Ur&Penn⌚️Du hittar butiken på plan 2, i mitthuset, mellan Smycka och Guldfynd. Självklart firar de öppningen med ett fantastiskt erbjudande mellan den 20-24/9, så missa inte detta. Välkommen på onsdag!

Ur&Penn är en av de äldsta och mest välkända kedjorna i den svenska branschen för klockor och smycken. Hos Ur&Penn hittar du ett brett sortiment av herrklockor, damklockor, barnklockor och smycken i mängder av olika färger och former – dessutom alltid till ett riktigt bra pris!

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.