Stand up 15 april | Kongahälla Center

Stand up 15 april

6 apr 2023
Event

Krydda våren med skratt & stand up! Kom till Kongahälla Centers Food Hall lördag 15 april kl. 18.00. Fri entré! Som vanligt är det först till kvarn som gäller: Kom i tid, insläppet stänger när vi uppnått maxantal.

Martin Svensson. Med en skön mix av rutin och nyfiken spelglädje är han en utpräglad livekomiker med massor av publikkontakt. Martin producerar alltid igenkänningshumor i absolut toppklass. Martin är en proffsig, smart och vansinnigt rolig ”överbältetkomiker” som kommer att locka publiken till många skratt.

Tobbe Ström. Sveriges roligaste örebroare. I alla fall enligt honom själv. Hans standup består av mycket igenkänning och han bjuder verkligen på sig själv på scenen. Det är tramsigt, tänkvärt och ibland lite råare, men alltid med glimten i ögat. En rutinerad komiker som har underhållit människor på de största klubbarna i hela landet.

Hanna K Mölstad. Malmö-komikern som skojat Sverige runt och har deltagit med egna shower på Lunds Comedy Festival. Hennes humor innehåller många igenkännande vardagssituationer. Hanna är snabb i snacket samt älskar att skruva till sitt och andras liv.

Tillbaka som kvällens konferencier har vi ingen mindre än Martin Johansson som med bravur leder publiken igenom komiska toppar. Han är en uppskattad och erfaren komiker som far flitigt runt och uppträder på Sveriges scener, driver ståuppklubben ”Änna Go Standup” som växer sig större i Göteborg med omnejd och han medverkar också i showen ”Dom kallar oss nysvenskar”.

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.