Nya hyresgäster i centret | Kongahälla Center

Nya hyresgäster

16 maj 2022
Nyhet

Vi är glada över att välkomna 3 nya hyresgäster i huset!

Först ut är företaget Unilabs. En nationell aktör som bland annat arbetar med mammografi. Etableringen på Kongahälla Center blir Unilabs andra permanenta klinik i Sverige och den första på västkusten. Du finner Unilabs mammografi i Kongahälla Hälsocenter på plan 3. 

 

En välsmakande etablering är Pralinboden. Denna delikatessbutik startade i Kungälv för nästan 20 år sedan, och har valt att byta plats för sin lokal till Kongahälla Center, placerade på plan 1 bredvid Systembolaget. Butiken fokuserar på hantverkspraliner från världens alla hörn, men har även andra produkter för den mat och dryckesintresserade.

 

Den turkiska tatueringskedjan Cleopatra Ink kan titulerar sig som störst i världen med över 50 studios i nio olika länder. Sedan tidigare finns Cleopatra Ink representerade i både Finland och Norge men den nya studion i Kongahälla Center blir kedjans första enhet i Sverige. Du finner den designade studion med entré från utsidan på centrets östra sida (mot bostadshusen). 

 

 

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.