Standup 12 mars | Kongahälla Center

Stand up 12 mars

2 mar 2022
Event

Det är dags att skratta tillsammans igen! Stand up lördag 12 mars kl 18.00, Kongahälla Centers Food Hall. Som vanligt är det först till kvarn som gäller: Kom i tid, insläppet stänger när vi uppnått maxantal.

Ami Hallberg Pauli är komikern med ett varmt hjärta och energisk scennärvaro som gärna skämtar om dagens aktualiteter, kvinnor och män, politik, vardagsbestyr, åldrandet samt att föda och göda barn. Hon uppträder regelbundet på Norra Brunn och på de stora klubbarna runtom i landet samt har även gästat ”RAW” på kanal 5 och haft sin egen show ”Ladies Fight” på SVT.

••••

Jörgen Sjöberg har underhållit Sverige på heltid i över 10 år och är idag en av anrika ståuppklubben Norra Brunns mest anlitade komiker. Hans erfarenheter som reseledare runt om i världen har givit honom många roliga uppslag till standupshowen ”Guiden” som han turnerar med. Jörgens humor är medryckande och hans livfulla kroppsspråk tar publiken på en skrattfylld resa man sent kommer att glömma.

••••

Christian Kalcic. Har fått publiken i Göteborg med omnejd att skratta under många år och är aktuell med sin första soloshow ”Svärmorsdröm”. Som en otränad labrador bjuder han på ett hjärtvärmande leende samtidigt som han välter både bord och publik med hans mest slipade material hittills. Dessutom är han en del av två i podden ”Högst oklart” där han tillsammans med Hannes Bergman Trygg filosofelar, kuckilurar och killgissar kring högst oklara frågor.

••••

Martin Johansson är en omtyckt komiker från Mölndal som far flitigt runt och uppträder på Sveriges standupscener. Med svart bälte i humor blandar Martin igenkännande vardagshumor med kulturkrockar. Martin driver även ståuppklubben ”Änna Go Standup” i Göteborg med omnejd.

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.