Leverans av varor utanför köpcentrat | Kongahälla Center

Stand up 2 oktober

23 sep 2021
Event

Äntligen får vi skratta tillsammans igen! Lör 2 oktober med start kl 18.00, Kongahälla Centers Food Hall. Kom i tid, först till kvarn gäller för platserna – insläppet stänger när vi uppnått maxantal. Och stanna hemma om du känner dig sjuk, det blir mer kul framöver, vi lovar!

Kadir Meral är Kungälvsprofilen som inte bara är en rutinerad komiker. Som författare har han nyligen haft release för sin andra bok – ”Mullbärsträdet i Aleppo”. Som komiker turnerar han tillsammans med Sverrir och Martin med standupshowen ”Dom kallar oss nysvenskar” som handlar om språk och kulturmöten. Kadir fångar publiken med sin charm och sin skarpa humor vart han än kommer.

Linda Smedberg driver sommarklubben ”Grinden Standup” i Göteborg. Med trygg scennärvaro och en härlig tajming får hon publiken att skratta när hon pratar om sitt liv med en komisk twist och hon är inte rädd för att hämnas. Annars har hon en ganska sund inställning till sina nära och kära… eller?

Sverrir Marinosson vann Sveriges största standuptävling Lund Comedy Festival 2019. Sverrir utgår från Göteborgscenen och driver en standupklubb i Hovås, men syns även på andra klubbar i landet. Sverrir kan beskrivas som en lång, glad, förvirrad och missförstådd islänning som med sina korta och rappa skämt lockar publiken till många garv.

Martin Johansson är en omtyckt komiker från Mölndal som far flitigt runt och uppträder på Sveriges standupscener. Med svart bälte i humor blandar Martin igenkännande vardagshumor med kulturkrockar. Martins humor kan även upplevas på hans standupklubb ”Skrattbubblan” i Kungsbacka och via ”Änna Go Standup” hjälper han alla som vill arrangera standup.

 

 

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.