Emil och Ebba underhåller 6 mars

6 mar 2020
Event

Fredagen den 6 mars kl 17-21 har  du möjlighet att lyssna till Emil och Ebba.

Emil Ernebro; 
I rätta händer kan en gitarr låta som en miniorkester. Spelstilen som kallas för ”fingerstyle”, innebär att man man spelar melodi, kompgitarr, och basgångar samtidigt, och kan jämföras med en pianists sätt att spela. Under en konsert med Emil får man följa med på en fantastisk musikresa i gitarrens tecken. Det blir gitarrspel i en rad olika stilar, från jazz, blues och country till vackra gitarrarrangemang och ballader.

Ebba Knutsson;
Ebba arbetar som frilanssångerska i olika live- och studiosammanhang – allt från konserter till solistuppdrag och mingel. Med ett gnistrande uttryck och en förmåga att beröra tar sig Ebba in i människors hjärtan med sin sång och musik, en blandning av jazz, visa, pop och soul.

Kvällens artister i samarbete med

Välkomna till Food Hall och kvällens artister!

 

Aktuellt

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.