fbpx

Stand Up Comedy i Food Hall

Event

Succén upprepas! Lördag den 30 november välkomnas ni  till en standupkväll med några av Sveriges nya stjärnskott! Komikern och författaren Kadir Meral från Kungälv bjuder några av sina favoritkomiker får att underhålla er.

Missa inte en kväll med mingel, mat, dryck och massor med sköna skratt i goda vänners sällskap. Kvällens show är gratis! Kongahälla Center bjuder sina gäster på underhållningen.

Kvällens upplägg
18.00 – 19.00 Mingel med mat och dryck.
19.00 – 19.45 Standup show
19.45 – 20.00 Paus
20.00 – 20.45 Standup show.

ADEEL FAQIH
Adeel är en komiker som attackerar publiken med sin energi och vare sig du vill eller inte så kommer du att skratta. Han bjuder på en absurd och vass komik som är från en annan planet. Adeel Faqih har uppträtt på de flesta klubbar i landet och rätt så många utomlands, bl a i USA.

MARTIN JOHANSSON
Martin är den adopterade thailändaren som med svart bälte i humor har blivit en väldigt omtyckt komiker på landets standupscener Martin har uppträtt på flera av landets stora som små komediklubbar, som tex. anrika Norra Brunn.

MATILDA WILDMARK
En av Göteborgs nya stjärnskott som med sin coola performance på scenen bjuder publiken på härliga skratt. Matilda är en av komikerna som driver standupklubben Ridå i Göteborg.

SVERRIR MARINOSSON
Sverrir är en glad förvirrad och missförstådd islänning som med sina korta och rappa skämt lockar publiken till skratt. Han vann Rookietävlingen på Lund Comedy Festival 2019.

Konferencier: KADIR MERAL

Vi ses i Kongahälla Food Hall!

 

 

Tidigare nyheter

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.