Ladies Night - onsdag 25 september | Kongahälla Center

Ladies Night – onsdag 25 september

11 sep 2019
Event

Välkommen till en inspirerande tjejkväll  onsdagen den 25 september med mingel, bubbel, goodiebags och föreläsare som tipsar om hur du kan ta hand om dig själv; såväl ditt inre som ditt yttre.

Stylisten Frida Zetterström kommer under kvällen att prata om rådande trender inom både mode, hår och makeup. Frida pratar om stilar och delar med sig av sina bästa modetips.

Dietist Kajsa Asp kommer under kvällen med sin passion för en enklare och sundare vardag att dela med sig av det du behöver veta om mat och träning för att må bra.

Biljetter finns att köpa från den 11 september kl 17:00 i vårt Servicecenter på plan 2. Biljettpris 100 kr. I samband med biljettköpet får du ett presentkort som gäller i hela Kongahälla Center till ett värde av 100 kr. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Kl 17:00 – 18:00 Förmingel och insläpp
Kl 18:00 – 20:00 Inspirationsföreläsningar
Kl 20:00 – 22:00 Shoppingkväll*

Tips! Har du en vän som inte tag i biljett? Hon kan fortfarande ta del av föreläsningarna genom att stå runt eventområdet. Dessutom har centret extraöppet och butikerna har laddat med tävlingar, happenings och värdefyllda erbjudanden mellan kl 20-22. Kongahälla Center är öppet som vanligt även under tiden Ladies Night pågår.

Dessutom kommer det att vara Live musik i vår Food Hall under hela kvällen.

Vi ser fram emot en oförglömlig kväll. Varmt välkommen!

*I samband med tjejkvällen har centret extraöppet till kl 22:00 och flera av butikerna har erbjudanden som du inte får missa.

Följ oss på sociala medier för att ta del om vad som händer i Kongahälla Center!

@kongahallacenter #kongahällacenter     

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.