En Food Hall med smak av världen | Kongahälla Center

En Food Hall med smak av världen

12 mar 2019
Nyhet

Mexiko, Korea och Mellanöstern. Japan och USA. Vietnam, Italien och Sverige… I Kongahälla Food Hall finns det gott om geografiska alternativ för att magen. Ja det är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker. Så sluta tjafsa om det ska ätas pasta, burgare eller sushi. Hämta från valfri restaurang och njut sen tillsammans i den härliga saluhallsinspirerade miljön.

Take away? Självklart för den som så vill.

I Kongahälla Food Hall hittar du följande restauranger:

Bastard Burgers

Kvalitetsburgare med norrländska rötter, hemlagade recept och inspiration från New York´s spännande street food-utbud.

La Pasta Veloce

Färsk pasta, fräscha sallader och smakrika soppor med italienska förtecken. Motto: ”Slow food fast”

Sushi Yama

Sveriges ledande sushi-kedja och den enda i Norden som är dubbelt miljöcertifierad. Här kan du lite på råvarornas höga kvalitet – även ur ett hållbarhetsperspektiv.

Yalla Habibi

Halloumi, Falafel, Shawarma och allat annat som gör det orientaliska köket till en smakupplevelse. Här finns massor att välja på – både för köttälskare och veganer…

Zao Street Kitchen

Genuina ostasiatiska dofter och smaker för alla sinnen. Med Zao Street Kitchens läckra meny förflyttas du till en matmarknad i Korea eller Vietnam.

Zócalo

Traditionella mexikanska rätter möter den fräscha kaliforniska matkulturen. Resultat? Fresh Happy Mex!

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.