fbpx

Dröm dig bort i vinter

Nu sprudlar Kongahälla Center av sportlovsdrömmar och vinteraktiviteter. Kanske längtar du efter den där perfekta carvingsvängen, att lyckas med piruetten eller få dra på dig de nya längdåkningspjäxorna. Vad du än drömmer om finns vi här för att göra den här vinterperioden till ditt bästa.

Välkommen in med dina drömmar.

 

Nedan finner du vad som händer under v5-9.

Dansuppvisning av Svenska
Balettskolan 12-13/2

Lördag den 12 februari och söndag den 13 februari visar elever från Svenska Balettskolan upp olika danser. Du kanske hittar en dans som du fastnar för och vill testa på!

 

När: Lör 12/2 och sön 13/2, varje hel- och halvtimme mellan kl 12-15:30 (paus mellan kl 13:30-14:00)
Var: plan 2, i mitthuset.

Ta en paus i värmestugan

Ta en paus i din shopping med ett besök i värmestugan på plan 2. Bli inspirerad av filmer med snowboardåkning i pudersnö och 360 på skidor. Sätt dig framför brasan och slut ögonen en stund.

Fota dig i skidliften

Även om du inte kommer till vare sig Olympialiften i Åre eller Gemsstock i Andermatt i år kan du ändå få ett foto på dig själv i skidliften.

 

 

Inspiration

Bli vinterinspirerad i huset. På podierna runt om i huset finner du inspiration och godbitar som är plockade från butikerna. Kanske hittar du just vad du behöver (eller villhöver) där. Kläder, accessoarer och prylar som passar både för äventyr på isen, tävling i pulkabacken och för hemmamyset efter en lång dag ute.

Tävlingar

Håll utkik på våra sociala medier för tävlingar under sportlovsperioden.
Fina priser utlovas!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.