fbpx

Tävlingsvillkor ”Övernattning och 3-rätters middag på Salt & Sill”

För att delta i tävlingen måste du bo i Sverige och acceptera reglerna för tävlingen. Tävlingen pågår till 16 april  kl 14:00. Du måste vara 18 år eller äldre. En vinnare utses av en jury på Kongahälla Center (KC), juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Anställda på KC, dess hyresgäster och deras familjer får inte delta. Du får tävla en gång. Vinnaren kontaktas via e-post och mobiltelefon. Vinnarna kan också bli publicerade med för- och efternamn på Internet.

Vinst: En övernattning på Salt & Sill för två personer inkl 3-rätters middag samt frukost. Vinsten kan bokas och nyttjas under 2021. Vinsten går att boka i mån av plats och kan ej bytas mot kontanter. Värde ca 3 290 kr.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att skicka in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till KC. Detta innebär bl a att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att KC får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt och i enlighet med svensk lag och god sed.

Så behandlas dina personuppgifter
Uppgifterna du lämnar kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer ditt namn att publiceras på Internet. Vi använder insamlade persondata för att vi ska kunna kontakta vinnarna. Vi kontaktar dig endast om det behövs. Dina personuppgifter tas bort efter att kampanjen avslutats och vinsterna är utskickade. Dina uppgifter sparas högst fyra månader efter att du godkände detta avtal. KC tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka anmälan eller slutresultatet av tävlingen.

 

 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.