fbpx

En påsk utöver det vanliga

I påsk låter vi pysslet och leken vara i fokus. Leta efter påskägg inne i centrat, gissa vikten på vårt stora påskägg fyllt med godis eller säga hej till Musse & Helium. Och du, vårt pyntade påskrum är öppet för eget pyssel under vardagar t.o.m mitten av v16.

Välkommen in för en fantastisk och äggstravagant påsk.

Nedan finner du vad som händer hos oss under v13-16.

Påskrummet

Ta tillfället i akt att slipa på dina pysselkunskaper. Vårt påskrum är öppet på vardagar mellan kl. 10-19 (v.14-16) och där finns möjlighet att pyssla på egen hand.

Tänk på att plocka iordning efter dig så att andra barn kan få en fin pysselstund.

Inspiration

Pasteller och en ton av vår finner du på podierna runt om i huset. Inspiration utan dess like! Kanske hittar du just vad du behöver (eller villhöver) där. Kläder, accessoarer och prylar som passar både för påsklunchen med släkten, lek i vitsippebacken och gå-bort-presenten.

Vad väger påskägget? Tävla & vinn!

Tävling avslutad!

I ett av våra skyltfönster står ett äggstremt välfyllt påskägg. Gissa vikten och vinn påskägget fyllt med godis!

 

 

Påskäggsjakt

På skärtorsdags morgon kommer påskharen till centret och gömmer tio stycken påskägg. I dessa fina ägg finns både godis och det lilla äggstra.

 

Från kl 10 är du välkommen att börja leta. Äggen är endast gömda på våra öppna ytor inne i centret, inte i butiker. När du hittat ett ägg, lämna resten så att fler blir glada vinnare. Dela gärna din äggjakt på sociala medier och tagga @kongahallacenter. 

 

När: från kl 10 den 14 april
Var: inne i Kongahälla Center

 

 

Pyssel och ansiktsmålning

Du väljer; bli målad eller måla själv. Går också finfint att göra både och. På lördag och söndag mellan kl 12-15 i vårt påskrum på plan 2 kan du både bli ansiktsmålad och måla ägg. Välkommen in för en äggstra fin helg. 

 

När: Lör 9/4 och sön 10/4, kl. 12-15
Var: plan 2, i mitthuset.

 

 

Äggmålning pågår så länge äggen räcken, efter det finns det annat pynt att pyssla med. Och för att så många som möjligt ska få bli målade är det ett begränsat val av ansiktsmålning som kommer göras.

Musse & Helium på besök

Kom och lek med Musse & Helium! På lördag och söndag mellan kl 12-16 befinner sig syskonmössen på plats hos oss för skoj & lek med alla barn. Det blir både pyssel och show och du finner eventytan på plan 2. Välkommen in till en äggstremt rolig helg.

 

När: Lör 2/4 och sön 3/4, kl. 12-16 (från scenen med start varje hel timme)
Var: plan 2, i mitthuset (mellan Guldfynd och Smycka).

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.