fbpx

Regler & villkor

Tävlingsvillkor

För att delta i tävlingen måste du bo i Sverige och acceptera reglerna för tävlingen. Tävlingen pågår till 18 april  kl 20:00. Vinnare är den person som gissar närmast vikten av påskägget. Om flera tävlande gissar på samma vikt utses en vinnare av en jury från Kongahälla Center (KC) utifrån motiveringen. Beslutet om vinnaren kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Du får tävla en gång. Vinnaren kontaktas via mobiltelefon,  och kan bli publicerad med för- och efternamn på Internet.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att skicka in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till KC. Detta innebär bl a att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att KC får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt och i enlighet med svensk lag och god sed.

Så behandlas dina personuppgifter
Uppgifterna du lämnar kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer ditt namn att publiceras på Internet. Vi använder insamlade persondata för att vi ska kunna kontakta vinnarna. Vi kontaktar dig endast om det behövs. Dina personuppgifter tas bort efter att kampanjen avslutats och vinsten är utskickad. Dina uppgifter sparas högst fyra månader efter att du godkänner detta avtal. KC tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka anmälan eller slutresultatet av tävlingen.

 

 

 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.